Koen Bruelemans

uwtekst.be

Stipte, oerdegelijke en veelzijdige copywriter

Sinds juli 2017 ben ik freelance copywriter voor uwtekst.be. Wat ik voor hen het meeste uit mijn toetsenbord haal? (SEO-)webteksten, testimonials, blogs, mailings en brochures. Zaakvoerders Tom en Joke:

Plezier om mee samen te werken

Tom Goossens: “Koen is een plezier om mee samen te werken. In ons tekstbureau uwtekst.be gaan we tot het uiterste voor onze klanten. Over elke tekst die buiten gaat willen we zelf 100% tevreden zijn – van folder over SEO-webtekst tot mailing. En discipline is de rode draad door ons werk. In zo’n veeleisende omgeving voelt Koen zich als een vis in het water.”

Teksten die doen glimlachen

Joke Hofmans: “Koen bijt zich gretig vast in elke nieuwe schrijfopdracht. Zijn teksten doen ons en de klant glimlachen – ze zijn origineel, oerdegelijk en correct. En hij levert elke opdracht voor de afgesproken deadline af. Hij heeft bij ons eigen klanten, die hij van a tot z opvolgt. We weten gewoon dat het altijd in orde is.”

Altijd te vinden voor een uitdaging

Tom: “Bij uwtekst.be zijn we altijd te vinden voor uitdagende opdrachten. Een scenario voor een bedrijfsfilm, een grote tentoonstelling of een opdracht in het buitenland. En dan staat Koen op de eerste rij. Net zoals we dat van hem gewoon zijn, levert hij ook die teksten piekfijn af.”