Koen Bruelemans

Brochure

Een sprankelende brochure schrijven

Je brochure: ideale reclame voor je bedrijf of product

Je wilt je bedrijf, producten of diensten in de kijker zetten? Dan maar een brochure schrijven, is het eerste wat u denkt. Meestal spaart u daar kosten noch moeite voor. Want wat is er mooier dan een mooie, glossy brochure met ronkende inhoud? Maar bereikt u met zo’n brochure wel wat u wílt bereiken?

Brochure schrijven: zet je klant centraal

In een krachtige brochure spreek je over ‘je’. Niet over ‘ik’ of ‘wij’. Zet je klant centraal, niet je bedrijf of product. Start vanuit de voordelen die je klant uit je bedrijf of product haalt. Wat zijn de eigenschappen van ke product of dienst? Wat onderscheidt je van je concurrentie? Dat vertaalt u naar voordelen voor je klant. Want die leest geen brochure die hem geen voordelen biedt.

Ja, ik wil een brochure die écht verkoopt

Brochure schrijven? Eerlijk én kort duurt het langst

Een brochure schrijven vreet niet zoveel tijd als je denkt. Hou de informatie in je brochure zo kort mogelijk om uw boodschap over te brengen. Want overdaad schaadt. Is je info ook in enkele pagina’s te beschrijven? Dan worstelt geen enkele klant zich door tientallen pagina’s. En vooral: vertel de zaken zoals ze zijn, blijf eerlijk. Overdrijf niet. Je klant is slim genoeg om ballonnen te doorprikken.

Laat Koen je brochure schrijven

Je brochure schrijven? Laat dat over aan een ervaren tekstschrijver. Ik schrijf informatieve en overtuigende product- en bedrijfsbrochures die lezen als een trein. Brochures die je boodschap overbrengen. En dus … verkopen.