Koen

Copywriter / Tekstschrijver / Redacteur

Freelancer in de media

Al snel na de start van mijn professionele carrière voelde ik dat schrijven mijn ding was. In 2000 startte ik als freelancer in bijberoep. Ik werkte en schreef als journalist voor Gazet van Antwerpen, als redacteur voor Het Nieuwsblad en als eindredacteur voor Het Volk. Ik deed er de ervaring op die ik nu nog altijd gebruik om je redactionele opdrachten uit het pak te doen springen.

Copywriter, tekstschrijven en redacteur

Tegelijkertijd werkte ik voor de KU Leuven, waar ik teksten voor onder meer folders, brochures en websites uit mijn toetsenbord haalde. In 2007 ging ik naar de privé en koos ik voor marketing- en communicatiefuncties. Naast verkoopteksten schreef ik persberichten en bijdragen voor e-nieuwsbrieven. Voor Het Nieuwsblad ging ik aan de slag als vaste eindredacteur.

Zelfstandig copywriter

Uiteindelijk besloot ik om met zijn verzamelde ervaring een andere richting uit te gaan. Ik werkte een idee uit dat al jaren sluimerde. Waarom niet als zelfstandig copywriter beginnen? Dat leidde in 2011 tot de oprichting van mijn eigen bedrijfje. Omdat copywriting een echt vak is. En omdat je een professionele copywriter verdient die met overtuigende en fris geschreven teksten je klanten tot actie aanzet