Copywriting

Freelance copywriter gezocht? Gevonden!

Copywriter schrijft commerciële teksten

Wat is copywriting? Volgens Van Dale gaat het om ‘tekstschrijven, met name voor reclamedoeleinden’. En dat is nu nét wat je freelance copywriter doet.

Freelance copywriter: teksten die overtuigen

Maar copywriting is meer dan dat. Een copywriter schrijft teksten die je klanten ook daadwerkelijk lezen. Teksten die overtuigen, producten verkopen of de lezer klant bij je bedrijf doen worden.
Dat geldt voor advertenties, verkoopbrieven en direct mailings. Voor publireportages, testimonials en (e-)mailings. En voor slogans, seo-teksten en webteksten. Je freelance copywriter schrijft ze voor je.

Ja, ik wil overtuigende teksten

Je freelance copywriter werkt met je samen

Je geeft een briefing. Je copywriter bekijkt samen met je wat en wie je wilt bereiken en welke boodschap je wilt brengen. Je bezorgt het nodige achtergrondmateriaal. Op basis daarvan gaat Je freelance copywriter aan de slag. Hij doet eventueel bijkomend onderzoek en haalt daar de essentie uit. De essentie die je tekst laat zinderen. En je klant “Ja!” doet zeggen.

Koen = jouw freelance copywriter

Overtuigende en krachtige teksten? Je krijgt ze door je freelance copywriter een gratis en vrijblijvende offerte te vragen.