Koen Bruelemans

Brochure

Een sprankelende brochure maken

Ideale reclame voor je bedrijf of product

Je wilt je bedrijf, producten of diensten in de kijker zetten? Dan maar een brochure maken, is het eerste wat je denkt. Meestal spaar je daar kosten noch moeite voor. Want wat is er mooier dan een mooie, glossy uitgave met ronkende inhoud? Maar bereik je dan wel wat je wílt bereiken?

Brochure maken: zet je klant centraal

In een krachtige brochure spreek je over ‘je’. Niet over ‘ik’ of ‘wij’. Zet je klant centraal, niet je bedrijf of product. Start vanuit de voordelen die je klant uit je bedrijf of product haalt. Wat zijn de eigenschappen van je product of dienst? Wat onderscheidt je van je concurrentie? Dat vertaal je naar voordelen voor je klant. Want die overtuig je niet met teksten die hem geen voordeel bieden.

Ja, ik wil een brochure die écht verkoopt

Eerlijk én kort duurt het langst

Een brochure schrijven vreet niet zoveel tijd als je denkt. Hou de informatie zo kort mogelijk om je boodschap over te brengen. Want overdaad schaadt. Is je info ook in enkele pagina’s te beschrijven? Dan worstelt geen enkele klant zich door tientallen pagina’s. En vooral: vertel de zaken zoals ze zijn, blijf eerlijk. Overdrijf niet. Je klant is slim genoeg om ballonnen te doorprikken.

Brochure maken? Laat hem schrijven door een expert

Laat je brochure over aan een ervaren tekstschrijver. Ik schrijf informatieve en overtuigende product- en bedrijfsbrochures die lezen als een trein. Brochures die je boodschap overbrengen. En dus … verkopen.