Koen Bruelemans

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief maken die je klanten aan je bindt

Hou contact met je klanten

Wil je klanten en prospects op de hoogte houden van nieuwe producten en diensten? Heb je nuttige informatie of tips voor hen? Een nieuwsbrief is er het ideale middel voor. Je onderhoudt het contact met je klanten en bouwt een langetermijnrelatie met hen op. En het is een goedkoop alternatief voor een bedrijfsblad.

Nieuwsbrief maken: volhouden is belangrijk

Geef niet zomaar een nieuwsbrief uit. Beloof geen maandelijks nieuws als je met 2- of 3-maandelijkse e-nieuwsbrieven evenveel vertelt. Telkens nieuwe onderwerpen vinden en ze uitwerken? Niet gemakkelijk. Een nieuwsbrief die na enkele uitgaven in danig afgeslankte vorm verschijnt of gewoonweg verdwijnt … Je reputatie en imago lijden er onder. Vraag daarom hulp aan een copywriter.

Ja, ik wil een vlotte e-nieuwsbrief

Nieuwsbrief maken: breng afwisseling

Een goede nieuwsbrief bevat niet te veel informatie, maar ook niet te weinig, en is vlot en krachtig geschreven. Scorende nieuwsbrieven wisselen af in onderwerpen en artikelsoorten.

  • Breng een getuigenis van een tevreden klant.
  • Deel in een duidend artikel  gratis tips uit.
  • Kondig in een interview een nieuw product of een nieuwe dienst aan.
  • Geef je bedrijf een gezicht en zet een medewerker in de kijker.
  • Organiseer wedstrijden en geef regelmatig een geschenk weg.

Digitaal of op papier?

Ga je voor een e-nieuwsbrief? Of een papieren versie? Met een papieren uitgave in de brievenbus trek je in deze digitale tijden gegarandeerd de aandacht van je klanten. Want we houden met z’n allen nog altijd graag een papieren krant, boek of magazine in onze handen. Dus ook je nieuwsbrief.

Liever een digitale versie? Met goedgekozen titels en onderwerpen houd je je klanten en prospects van in hun mailbox tot aan de laatste letter aan de haak. Bovendien dirigeer je hen subtiel naar je website en geef je hen de mogelijkheid om hem door te sturen. Dubbele winst!

Moet je kiezen? Nee. Ook met een papieren versie en een pdf op je website scoor je.

Ja, ik wil een vlotte e-nieuwsbrief

Ik schrijf je nieuwsbrief

Wil je een digitale of papieren versie opstarten? Je copywriter laat ze wervelen. Vraag me om raad. Of laat mij hem schrijven.