Koen Bruelemans

Slotenmaker Unlock

Prettig samenwerken met een ervaren copywriter

Slotenmaker Unlock vervangt sloten, opent deuren en beveiligt woningen en bedrijfspanden. Het team van Unlock staat 24/7 klaar en is altijd binnen de 30 minuten ter plaatse.

In het oog springende teksten

Zaakvoerder Magomed Achmadov: “Ik kwam bij Koen terecht via mijn broer. Ik zocht een copywriter en hij had al met Koen samengewerkt. Hij raadde me aan om hem te contacteren. Copywriting was toen nog nieuw voor mij. Ik wilde voor mijn website teksten die in het oog springen, en die kreeg ik ook.”

Open voor feedback

“Hij schrijft zijn teksten ook nog eens heel professioneel en eenvoudig. Daardoor zijn ze gemakkelijk om te lezen. Bovendien staat hij open voor feedback en reageert hij altijd snel.”

Stipte opvolging, duidelijke communicatie

“Zijn offertes, opvolging en correctierondes maken het je als klant heel gemakkelijk. Je voelt dat hij gestructureerd te werk gaat. Hij is altijd duidelijk in zijn mails. En als het nodig is, belt hij je op om nog wat uitleg te vragen of te geven.”

Snelle reactie

“Op fouten heb ik hem nog niet betrapt. Toen ik vond dat een mailing wat persoonlijker mocht, stuurde hij snel een nieuwe versie door. En die zat helemaal goed.”

Copywriter gevonden en goedgekeurd

“Ik heb Koen tot nu toe 2 keer gevraagd om teksten te schrijven. 2 keer was ik heel tevreden. In de toekomst kom ik zeker opnieuw aankloppen voor nieuwe teksten.”