Koen Bruelemans

Santana

“Ik zie de resultaten van onze website verbeteren”

Specialist in kurk- en andere natuurvloeren Santana zocht een SEO-copywriter om hun website te verbeteren en hun blog nieuw leven in te blazen. Marketingmanager Stijn Van Malderen landde op mijn website. Het begin van een mooie samenwerking.

Echte partner voor je bedrijf

Stijn Van Malderen: “Ik ben via Google specifiek op zoek gegaan naar een freelance SEO-copywriter. Ik wilde rechtstreeks met iemand samenwerken die als een echte partner met ons meedenkt en mee in Santana investeert. Niet met een pure tekstleverancier of een bureau waar je te maken krijgt met een accountmanager en nog enkele andere tussenstations die allemaal betaald moeten worden. Omdat de website van Koen professioneel is en goed geschreven, ben ik bij hem terechtgekomen.”

Frisse, aangename teksten

“Ik zocht SEO-teksten die meer bezoekers naar onze website lokken met inhoud die voor hen relevant is hen en ook echt doet wat hij moet doen: klanten opleveren. En vooral teksten die aangenaam lezen, de USP’s en voordelen positief in de kijker zetten en fris en juist geschreven zijn. Ook onze blog moest dringend nieuw leven ingeblazen worden met SEO-artikels.”

Website SEO-proof maken

“De pagina’s op onze website bestaan nog voor een groot stuk uit teksten die uit onze brochures zijn gehaald. Dat is allesbehalve optimaal. Langzaam maar zeker wil ik samen met Koen alle pagina’s aanpakken om tot een volwaardige SEO-website te komen.”

“Koen zegt waar het beter kan”

“Zijn teksten zitten van in het begin juist. Af en toe zijn er kleine nuances die aangepast moeten worden, maar dat is normaal. Ik probeer voor elke opdracht zoekwoorden door te geven, maar dat lukt niet altijd. Koen denkt dan mee en zoekt zelf naar trefwoorden. Wanneer hij ziet dat onze teksten en website beter kunnen, kaart hij dat ook aan. Dat is wat ik van een partner verwacht.”

Waar voor je geld

“Van Koen krijg je waar voor je geld. Hij werkt heel professioneel en levert je teksten altijd snel tot vrij snel aan. Zodra je ze leest, zie je dat hij vooraf niet alleen trefwoorden heeft gezocht, maar ook bijkomende informatie op onze eigen website en andere sites. Aan de resultaten zie ik dat zijn teksten ook echt scoren in Google en meer bezoekers aantrekken. En ik heb hem op nog geen enkele fout kunnen betrappen. (lacht) Ik blijf onze website dan ook samen met hem verder uitbouwen.”