Koen Bruelemans

Propaganda

Teksten die content maken, niet kraken

Propaganda is een contentmarketingbureau dat communicatie en marketing combineert met de kracht van copywriting. In opdracht van Propaganda schrijf ik blogs en artikels voor bedrijven als Proximus, SchadeNet en Radson.

SEO-copywriter gezocht en gevonden

Teamleider Anina Breugelmans: “We kwamen bij Koen terecht door ‘freelance copywriter met SEO-kennis’ in de zoekfunctie van LinkedIn in te tikken. Op zijn website past hij de strategie toe die we zelf gebruiken: teksten die content máken, en niet kraken. Logisch dat we hem eens wilden testen.”

Snelle en stipte oplevering

Projectmanager Jeroen Niesten: “Een eerste samenwerking is altijd een sprong in het diepe. Je hoopt op het beste: een stipte aanlevering van heldere teksten en een redacteur die openstaat voor feedback. En dat kregen we bij Koen. Hij reageert snel en levert stipt op. Dat geeft ons vertrouwen dat we onze projecten binnen de deadline af krijgen.”

Technisch jargon wordt begrijpbaar

Anina: “Onze klanten durven wispelturig te zijn. Soms sturen ze de teksten van onze redacteurs met tonnen aanpassingen terug. Maar Koen staat open voor feedback en volgt alles snel op. Hij schrijft voor klanten die correcte technische teksten in begrijpbare taal vragen. Een moeilijke match. Hij combineert dat moeiteloos.”

Open voor feedback

Jeroen: “De perfectie bestaat natuurlijk niet. Af en toe vragen we om een tekst wat bij te schaven. Dat is niet ongewoon. Koen doet dat met plezier. En belangrijk: we hebben hem nog nooit op een dt-fout betrapt.”

Klanten tevreden, wij tevreden

Anina: “Wanneer onze klanten tevreden zijn, zijn ook wij tevreden. We bedanken Koen voor alle complimenten die we over zijn teksten krijgen. Bedankt!”