Koen Bruelemans

Sapphire Invest

Goed scorende website in Google

Sapphire Invest is een immokantoor dat villa’s, appartementen en finca’s verkoopt aan de Spaanse Costa Blanca. Zaakvoerder Luc Speeckaert wilde goed scoren in Google en huurde me in om de seo-teksten voor zijn website te schrijven.

Duidelijke afspraken, goede samenwerking

“Via Google kwam ik op de website van Koen terecht. Omdat ik zelf een goed scorende website op Google wilde, vroeg ik meteen een offerte. Zijn offertes zijn duidelijk, hij maakt op voorhand goede afspraken en volgt elke opdracht van nabij op. Onze samenwerking is aangenaam en verloopt heel vlot.”

Resultaatgerichte teksten

“De teksten die ik kreeg, voldoen helemaal aan wat ik verwachtte. Ze zijn heel professioneel, en zijn geschreven om de bezoekers van mijn website te laten doen wat ik wil: ons aanbod bekijken en meer info vragen over een pand, of rechtstreeks contact met ons opnemen. Koen is echt een kei in zijn vak.”

Luisterend oor

“Of het nu via mail of via de telefoon is: Koen luistert naar je. Als klant heb je echt inspraak. Maar als hij door zijn ervaring weet dat het beter kan, probeert hij je met steekhoudende argumenten te overtuigen om het anders te doen. Dat apprecieer ik.”

Nieuwe opdrachten komen eraan

“Ik heb Koen op nog geen enkele fout betrapt. De weinige correcties die ik aan mijn teksten vraag, voert hij meteen uit. Ik werk zeker nog met hem samen, en dat zal heel binnenkort zijn.”