Koen Bruelemans

Eindredactie en tekstcorrectie

Met eindredactie en tekstcorrectie lezen ook jouw teksten als een trein

Eindredactie: nóg betere teksten

Je hebt ze ongetwijfeld ook al gezien. Brieven met een catastrofale spelfout. Brochures met zinnen die je een paar keer moet herlezen om te begrijpen wat er staat. Advertenties met een fout in de kop. Webteksten die veel te lang, te nietszeggend of te onduidelijk zijn. De oplossing: eindredactie. Het haalt de fouten uit je tekst en maakt hem vlotter, logischer en meer gestructureerd.

Je eigen tekst ijzersterk

Neem voor je teksten het zekere voor het onzekere. Kies voor eindredactie. Ik lees je tekst na, verbeter waar nodig, maak je zinnen leesbaar, breng structuur aan, schrap en herschrijf. Om je tekst leesbaarder te maken en je boodschap nog duidelijker naar voren te brengen. En vooral: om de lezer te laten doen wat jíj wilt.

Ja, ik wil sterkere eigen teksten

Eindredactie? Of tekstcorrectie?

En tekstcorrectie, wat is dat? Bij tekstcorrectie controleer ik alleen de taal van je tekst: spelling, grammatica, interpunctie, consistentie, … Kortom: de fouten gaan er uit. Ook met pure tekstcorrectie leest je tekst beter.

Ik redigeer en corrigeer je teksten

Ik werkte onder meer als eindredacteur op de redactie van Het Nieuwsblad. Je ziet: eindredactie en tekstcorrectie zijn mijn tweede natuur. Bezorg me je tekst of drukproef van bijvoorbeeld je folder, brochure of bedrijfsblad en schakel me in als eindredacteur of tekstcorrector.

Ja, ik wil sterkere eigen teksten

Klanten