Eindredactie en tekstcorrectie

Met eindredactie en tekstcorrectie lezen ook jouw teksten als een trein

Eindredactie: nóg betere teksten

Je hebt ze ongetwijfeld ook al gezien. Brieven met een catastrofale spelfout. Brochures met zinnen die je een paar keer moet herlezen om te begrijpen wat er staat. Advertenties met een fout in de kop. Webteksten die veel te lang, te nietszeggend of te onduidelijk zijn. De oplossing: eindredactie. Het haalt de fouten uit je tekst en maakt hem vlotter, logischer en meer gestructureerd.

Eindredactie: je eigen tekst ijzersterk

Neem voor je teksten het zekere voor het onzekere. Kies voor eindredactie door Koen. Hij leest je tekst na, verbetert waar nodig, maakt je zinnen leesbaar, brengt structuur aan, schrapt en herschrijft. Om je tekst leesbaarder te maken en je boodschap nog duidelijker naar voren te brengen. En vooral: om de lezer te laten doen wat jíj wilt.

Ja, ik wil sterkere eigen teksten

Eindredactie? Of tekstcorrectie?

Wat is het verschil tussen eindredactie en tekstcorrectie? Bij tekstcorrectie controleert Koen alleen de taal van je tekst: spelling, grammatica, interpunctie, consistentie, … Kortom: de fouten gaan er uit. Ook met pure tekstcorrectie leest je tekst beter.

Eindredactie en tekstcorrectie door Koen

Koen heeft ervaring als eindredacteur. Eindredactie en tekstcorrectie: zijn tweede natuur. Bezorg hem gerust de definitieve versie van je tekst of drukproef.

Ja, ik wil sterkere eigen teksten

Klanten